In peisajul educational al Bucurestiului, parintii se confrunta cu o gama diversificata de optiuni atunci cand vine vorba de alegerea gradinitei potrivite pentru copiii lor. Cu toate ca exista numeroase institutii publice de invatamant prescolar, gradinitele private se bucura de o popularitate crescanda datorita atentiei mai personalizate, programelor educationale inovatoare si facilitatilor de calitate.

Printre cele mai apreciate gradinite private din Bucuresti se numara cele care pun un accent deosebit pe educatia personalizata. Aceste institutii inteleg ca fiecare copil este unic si, prin urmare, necesita o abordare individualizata in procesul de invatare. Cadrele didactice sunt bine pregatite si dedicate in a dezvolta abilitatile cognitive, sociale si emotionale ale copiilor, asigurandu-se ca fiecare micut atinge si depaseste potentialul sau.

Table of Contents

Gradinite private in Sector 1, Bucuresti

Sectorul 1 al Bucurestiului se distinge prin diversitatea sa educationala, oferind parintilor o gama variata de optiuni pentru a asigura o dezvoltare armonioasa a copiilor lor. Gradinitele private din aceasta zona se remarca prin standardele lor inalte, abordarea personalizata a educatiei si dotarile moderne. Iata cateva exemple in acest sens:

Gradinita LTN

Gradinita LTN, in functiune din 2014 si acreditata in 2018, ofera un mediu educational de calitate copiilor cu varste intre 3 si 6 ani. In noul sau sediu, proaspat renovat, situat pe Strada Dr. Iacob Felix nr. 49, la doar 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Victoriei, gradinita se angajeaza sa pregateasca copiii pentru traseul lor educational si social. Dezvoltarea socio-emotionala primeaza, iar parteneriatul cu familia este esential in procesul educational. Programul include activitati de invatare conform Curriculumului National, limba engleza zilnic, alimentatie supervizata, activitati outdoor, si acces la bazin de inot. Cu o experienta de 9 ani in educatia copiilor, Gradinita LTN promoveaza dezvoltarea armonioasa si creativitatea, oferind un mediu sigur si sprijin psihologic. Modelul LTN, “Scoala pentru viata,” imbina activitatile formale si non-formale, pregatind copiii pentru anii de scoala ce urmeaza. Gradinita LTN ofera optiuni flexibile de program adaptate nevoilor parintilor si copiilor, cu tarife competitive de la €475 lunar pana la €645 lunar.

Strada Dr. Iacob Felix nr. 49
Telefon: 0732 151 931

Gradinita Micul Print

Gradinita Micul Print, fondata in 2007, ofera copiilor din comunitatea locala o educatie autentica si ingrijire de calitate. Educatia prin Happening, un concept inovator, se axeaza pe invatarea activa prin joaca serioasa, implicand copiii in explorarea si asimilarea lumii. Predarea exclusiva in limba engleza a contribuit la evaluarea pozitiva, primind calificativul “Foarte Bine” de la inspectiile Ministerului Invatamantului. Programul educational include activitati variate, structurate sub forma de proiecte saptamanale cu teme diverse, integrate cu experimente specifice Educatiei prin Happening. Gradinita este deschisa 5 zile pe saptamana, cu exceptia a 9 zile speciale, iar parintii pot opta pentru programe variate, adaptate nevoilor lor.

Str. Natatiei Nr. 66B (Cartier Damaroaia), Sector 1, Bucuresti
0744 124 018 | 0747 298 441
[email protected]

Gradinita Inna Baby

Gradinita & Cresa INNABABY, infiintata in 2011, este dedicata oferirii unei educatii deosebite copiilor, promovand supravegherea atenta si alimentatia sanatoasa. Amplasata intr-o vila special conceputa pentru copii, Innababy ofera un mediu sigur si stimulant, cu camere luminoase, curte exterioara echipata, sala triaj, cabinet medical, si o atmosfera placuta. Cu ore de program flexibile de luni pana vineri, de la 08:00 la 19:00, gradinita desfasoara activitati educative conform programelor ministerului educatiei, avand grupe conduse de educatori experimentati. Oferind transparenta, comunicare permanenta cu parintii si personal calificat, Innababy creeaza o atmosfera familiala pentru dezvoltarea armonioasa a micutilor.

str. Tintasului, nr. 3, sector 1, Bucuresti
+4 0722 403 847
[email protected]

Gradinita Orhideea Kids

Orhideea Kids ofera un mediu bine structurat si modern pentru activitatile copiilor, cu spatii interactive si recreative de peste 700 mp. Dotarile includ 6 clase, sala de sport, biblioteca, cabinet medical si sala de mese. Copiii beneficiaza de un loc de joaca in aer liber. Grupurile sunt formate dupa varsta, incepand de la 2 ani, asigurand un mediu sigur si interventia prompta a personalului medical. Educatia timpurie este prioritara, iar Orhideea Kids ofera variate activitati extracurriculare, inclusiv cluburi de sport si arte, dezvoltare personala si cluburi tematice. Activitati ocazionale, precum excursii si spectacole, completeaza experienta educativa. Serviciile complementare includ consiliere psihologica si logopedie.

Orarul este flexibil, de la program scurt pana la program lung, iar tarifele variaza in functie de program si optiuni. Programul scurt (8:00 – 13:30) incepe de la 1750 RON, inclusiv micul dejun, in timp ce programul lung (8:00 – 18:30) poate ajunge la 2250 RON si peste, oferind mic dejun, pranz si doua gustari, plus optiuni pentru cluburi saptamanale.

Complex Orhideea Gardens
Calea Plevnei, Nr. 145B
0748 595 311
E-mail: [email protected]

Gradinita Cami

Gradinita noastra adopta o abordare inovatoare, conform Ministerului Educatiei si Cercetarii, punand accentul pe Educatia prin Arta si Joc Senzorial. Stimularea senzoriala este esentiala pentru dezvoltarea completa a copiilor, iar jocul este considerat metoda principala de experimentare senzoriala. Activitatile tematice, jocurile simbolice, artistice, muzica, miscarea si explorarea in aer liber sunt integrate in programele gradinitei. Dezvoltarea personala, cognitiva si socio-emotionala este sustinuta prin activitati variate, iar dupa-amiaza se dedica relaxarii si recuperarii. Taxele lunare variaza intre 860 si peste 1480 lei, in functie de grupa si program, reflectand angajamentul nostru pentru o educatie de calitate.

Str. Carol Knappe, nr. 45
Cartier: 1 Mai
Sector: 1
0757 402 573 / 0749 018 642
[email protected]
[email protected]

Gradinita Zum Zum

Gradinita Zum Zum ofera un mediu prietenos, dotat cu sali spatioase si luminoase, ideal pentru copiii care incep calatoria lor in lumea cunoasterii. Acreditata de Ministerul Educatiei, gradinita asigura siguranta prin sistemul de supraveghere video si alerta impotriva incendiilor, oferind o sala de sport dedicata. Preturile variaza de la 380 de euro/lunapana la 480 de euro/luna. Gradinita Zum Zum promoveaza activitati captivante, jocuri interactive, invatarea limbilor straine, sport si numeroase excursii pentru a sprijini copiii in descoperirea lumii din jurul lor.

Str. Vespasian la nr. 37, Sector 1, Bucuresti
0745.68.55.56
021.317.51.05
[email protected]

Gradinita Schnuffelgarten

Gradinita Schnuffel furnizeaza un spatiu generos si luminoasa, adaptat pentru copiii cu varste intre 3 si 6 ani. Cladirea extinsa gazduieste 8 sali, 6 bai, cabinet medical, sala de mese si o zona de joaca la parter, cu curte amenajata cu mocheta cauciucata, leagane, tobogane si balansoare. Securitatea este prioritara, cu supraveghere video si acces pentru parinti, iar salile sunt dotate cu echipamente medicale pentru sterilizarea aerului. Activitatile educative acopera dezvoltarea limbajului, competente matematice si educatie pentru societate, promovand relatii sociale si comportament pozitiv. Exista trei programe distincte (scurt, mediu, lung) cu tarife lunare de la 1800 RON si depasind 2000 RON, fiecare incluzand asistenta medicala, consultatii psihologice si activitati variate, atat in interior, cat si in exterior.

Bucuresti, Sector 1
Str. Marasesti nr. 33 – Cresa & Gradinita – Otopeni
Str. Mitr. Varlaam 29 – Gradinita aut. ARACIP
0770317894
[email protected]

Gradinita Analesia

Gradinita Analesia, situata in Bucuresti, sustine si promoveaza Programul in limba germana Kreative Erziehung Kinderkompetenz, inceput in 2000 de Prof. Corina Gogalniceanu. Programul, prezent atat in gradinita cat si in after school (clase 0-4), se desfasoara exclusiv in limba germana si a fost constant imbunatatit pentru a raspunde evolutiei societatii si nevoilor copiilor. Misiunea Gradinitei Analesia consta in asigurarea unui invatamant de calitate, contribuind la pregatirea copiilor pentru o lume in schimbare. Prin abordarea unui invatamant prescolar european, flexibil si deschis, gradinita isi propune sa dezvolte individual copiii, sa creeze un mediu stimulativ si creativ, pregatindu-i pentru adaptarea la viata scolara si sociala. Programul lung al gradinitei, de la 8:00 la 18:00, include activitati de invatare intensiva in limba germana, mese, odihna, jocuri si activitati optionale precum sah, robotica si dans. Domeniile de dezvoltare abordate includ aspecte emotionale, abilitati practice si cognitive.

Str. Paris, nr. 57, sector 1 (zona Dorobanti), Bucuresti, Romania
004 0741 332 222
[email protected]

Gradinita Academia Strumfilor

Academia Strumfilor ofera o experienta educationala dedicata si primitoare pentru copii intre 1 si 6 ani, impartiti in cinci grupe distincte. Cu un mediu pregatit cu atentie, incluzand sali de clasa spatioase, mobilier adaptat varstei si o bucatarie proprie, gradinita se angajeaza sa ofere o educatie de calitate. Echipa de cadre didactice calificate, cu multi ani de experienta, faciliteaza activitati zilnice, respectand programa nationala si integrand activitati de viata practica si reguli de bune maniere. Prin abordarea imaginativa, Academia Strumfilor incurajeaza dezvoltarea creativitatii si exprimarii copiilor, oferindu-le o copilarie frumoasa. In plus, se desfasoara activitati extra-curriculare captivante, precum plimbari in parc, vizite la muzee si teatru de papusi. Parintii au posibilitatea sa aleaga cursuri variate pentru dezvoltarea copiilor, precum dans, limbi straine, stiinte, pictura si hand-made. Cu respectarea programului Ministerului Educatiei Nationale si angajamentul fata de diversitatea activitatilor, Academia Strumfilor isi incurajeaza strumfii sa creasca armonios si sa se integreze in societate, oferindu-le o baza solida pentru viitor.

Str. Athanasie Enescu, Nr. 35
[email protected]
[email protected]
+40 723 338 160

Gradinita Kluge Kinder

Situata in partea de nord a capitalei, intr-o zona rezidentiala calma, cresa si gradinita Kluge Kinder se afla in apropierea unor importante puncte de referinta, precum Arcul de Triumf, Manastirea Casin si Piata Domenii. Spatiul contemporan al gradinitei, o vila luminoasa de 320 mp, creeaza o atmosfera sigura si prietenoasa pentru cei mici. Curtea special amenajata pentru copii dispune de leagane, tobogan, nisipar si jucarii de exterior, incurajand interactiunea lor cu natura. Pavelele din cauciuc moale asigura siguranta, iar suprafata generoasa a locului de joaca atinge 100 mp. Cu un numar maxim de 14 copii in grupa, gradinita, privata si autorizata, ofera activitati optionale precum inot, pian, dans modern, Little Chef, teatru si Academia de robotica Lego. Limba de predare este romana, dar oferta include si limba engleza si germana. Taxa lunara pentru programul scurt incepe de la 1300 Lei, iar programul prelungit poate depasi 1700 Lei, fara taxa de inscriere sau costuri lunare pentru mesele pe o perioada de 21 de zile. Gradinita Kluge Kinder incurajeaza educatia bilingva, activitatile zilnice in aer liber si dezvoltarea personala, furnizand un mediu propice pentru copii.

Sector 1
Str. Aviator Gheorghe Stalpeanu nr. 29
[email protected]
0765.188.891

Gradinita Taramul Cunoasterii

Taramul Cunoasterii este un proiect educational inovator, focalizat pe formarea copiilor intr-un mediu stimulant. Echipa se angajeaza sa schimbe perspectiva asupra educatiei intr-o lume in criza. Programul bilingv promoveaza dezvoltarea emotionala si intelectuala, folosind tehnici moderne. Prin activitati diverse, precum inot, pictura, balet si robotica, copiii descopera aptitudini variate. Limbile straine si iesirile in aer liber completeaza experienta educationala. Facilitatile includ sali de clasa, cabinet medical si locuri de joaca. Meniul echilibrat este creat de un nutritionist. “Taramul Cunoasterii” isi propune sa ofere o educatie de calitate, dezvoltand copiii pentru a deveni indivizi fericiti si sociabili intr-o societate competitiva.

Strada Ioan G. Bibicescu nr. 11,
Sector 1, București 010214
Mobil: 0724278826
Email: [email protected]

Gradinita Luca

Gradinita LUCA se desfasoara intr-un spatiu modern, cu sali luminoase si dotari adecvate pentru o educatie de calitate. Cladirea, autorizata ISU, ofera sali de curs si dormitoare separate pe grupe de varsta, grupuri sanitare adaptate, bucatarie pentru prepararea meselor cu meniuri aprobate de medicul nutritionist, sala de mese si cabinet medical cu asistenta permanenta. Suprafata generoasa a curtii gradinitei, echipata cu pavele de cauciuc, include un loc de joaca cu leagane, topogan, nisipar si jucarii exterioare pentru a crea o atmosfera apropiata de natura. Monitorizarea video contribuie la siguranta copiilor, iar activitatile optionale (limbi straine, codul bunelor maniere, arte martiale, dans, balet, teatru, baschet) sunt coordonate de profesionisti cu experienta. De asemenea, copiii participa la cursuri de inot intr-un club sportiv privat, respectand normele de igiena. Activitatile recreative, precum coloratul, pictura, modelajul si origami, completeaza un program educativ diversificat. Taxele de scolarizare incep de la 2550 ron/luna si pot depasi 2950 ron/luna

Strada Intrarea Poiana, nr. 12-13, sector 1, Bucuresti
+40 744 894 206
[email protected]

Gradinita Sofia

Gradinita Sofia ofera o experienta magica, punand accent pe calificarea personalului si oferind cea mai buna educatie copiilor. Situata intr-o vila in zona rezidentiala Dorobanti, gradinita este autorizata de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Sanatatii, gradinita pune pe primul loc fericirea si sanatatea copiilor, oferind triaj medical zilnic. Cu un program prelungit pana la ora 18:00, care include mic-dejun, gustare, pranz si alte activitati optionale, Gradinita Sofia promoveaza creativitatea, stimuland exprimarea libera si creativa prin activitati estetice si creative. Limba engleza este inclusa in taxa, iar parteneriatele educationale si excursiile tematice largesc orizontul de cunoastere al copiilor. 

Str. Sofia, Nr. 20, Sector 1
Dorobanti
0721.006.006
[email protected]

Gradinita Apple Tree

Gradinita cu program prelungit Apple Tree, situata pe strada Maicanesti, ofera un spatiu sigur si creativ intr-o vila recent renovata. Cu incaperi luminoase si ventilate natural, gradinita promoveaza o gama extinsa de activitati optionale, precum arte plastice, robotica, dans, Aikido si pian, integrate in programul zilnic al copiilor. Activitatile optionale vizeaza consolidarea cunostintelor si dezvoltarea personala in conformitate cu cele sase domenii experientiale din curriculumul prescolar. Procesul de inscriere implica o vizita ghidata, completarea dosarului si evaluarea acestuia, urmate de aprobarea cererii, semnarea documentelor si achitarea taxelor scolare. Toate activitatile sunt desfasurate in colaborare cu institutii educationale specializate, iar detaliile referitoare la grupe, tarife, programe si alte aspecte pot fi obtinute prin contactarea gradinitei. Apple Tree se angajeaza sa ofere un mediu propice dezvoltarii si invatarii copiilor.

Str. Maicanesti, nr. 22, sector 1, Bucuresti
[email protected]
021.330.20.11/ 0756.151.434

Gradinita Teddybär

Gradinita Teddybar, situata in Sectorul 1, pe Str. Soimarestilor nr. 29, a fost fondata cu scopul principal de a oferi o ingrijire ireprosabila copiilor, fundamentata pe atentie egala pentru fiecare copil. Oferta include un mediu familial, vesel si sigur, predare intensiva a limbilor straine (germana si engleza), si programe variate intre 8:00 si 18:00, cu tarife cuprinzatoare (de 850 lei peste 1.250 lei). Beneficiile acopera micul dejun, mesele si gustarile, activitati cu educatori specializati, cursuri de limbi straine zilnice, dans modern, asistenta medicala, si teatru de papusi/interactiv. Gradinita dispune de 5 sali de grupa, sala de mese, bucatarie, grupuri sanitare si curte. Structurate pe varste, grupele mini, mica, mijlocie si mare ofera pregatire de calitate asigurata de cadre cu experienta, iar tarifele reflecta un raport calitate-pret avantajos.

Adresa Sediu 1: Str. Soimarestilor nr. 29, sector 1
Reper: se afla foarte aproape de Podul Grant (200 m) – Turda – Crangasi – Calea Grivitei (intrare din Calea Grivitei sau din Turda).
021.222.44.55. / 0723.048.602.

Adresa Sediu 2: Str. Virgil Plesoianu nr. 1, sector 1
Reper: se afla foarte aproape de Piata Domenii – B-dul Ion Mihalache – Str. Turda;
0723.048.602.
[email protected]

Gradinita Smart Kids

Situata in Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, Nr. 22A, gradinita ofera un ambient linistit si accesibil. Cu accent pe confort si siguranta copiilor, gradinita dispune de facilitati precum bucatarie proprie, transport la cerere si dotari adaptate la diferitele niveluri de varsta ale copiilor. Curtea spatioasa cu zona de joaca contribuie la dezvoltarea zilnica a celor mici. Tarifele incep de la 1250 ron/luna si pot depasi 1.500 ron/luna. Aceasta gradinita reprezinta o optiune completa pentru parintii preocupati de bunastarea si educatia copiilor lor.

Str Constantin Dobrogeanu Gherea nr 22 A
– Zona Baneasa – Bucuresti, Sector 1
[email protected]
0745.022.714

Gradinita AristoKids

Gradinita si After School Aristokids, localizate in centrul Piata Victoriei, sectorul 1, ofera programe adaptabile pentru nevoile parintilor: Gradinita (8:00-21:30), After School (12:00-18:30), Before School (8:00-12:00), Summer Camp (8:00-18:30). Accesul este facil cu autoturismul sau transportul in comun, iar serviciul de transport Aristokids asigura supravegherea continua a copiilor si transport confortabil. Cu o saptamana inainte de inceperea scolii, Aristokids ofera locuri reduse de la 1300 RON pentru programul cel mai lung (8:00-18:30), sprijinind familiile aflate in dificultate financiara.Aristokids opereaza intr-o vila moderna cu parter si doua etaje, oferind spatii generoase si curte exterioara. Parterul este dedicat gradinitei, avand trei camere spatioase pentru joaca si invatare, bucatarie si baie, cu limita de varsta de 18 luni. Cursurile optionale includ karate, tenis, balet, quilling, dans si limbi straine. Serviciile aditionale includ transport, supraveghere video, asistenta medicala, petreceri pentru copii, excursii si program de vara. Aristokids ofera facilitati complete pentru dezvoltarea copiilor intr-un mediu sigur si stimulativ.

Gradinite private in Sector 2, Bucuresti

Sectorul 2 din Bucuresti este una dintre cele mai dezvoltate si populare zone ale capitalei, oferind o varietate de optiuni pentru educatia prescolara a copiilor. In ultimii ani, gradinitele particulare au devenit tot mai cautate de catre parinti, care isi doresc o educatie personalizata si atenta la nevoile individuale ale micutilor lor. Iata cateva dintre cele mai renumite gradinite private din Sectorul 2, Bucuresti, oferind o privire detaliata asupra serviciilor, metodologiilor si facilitatilor pe care le ofera.

Gradinita Don Castor

Don Castor este o gradinita particulara cu program normal si prelungit, situata in sectorul 2, zona Mosilor-Eminescu, Bucuresti. Cu un sediu construit in 2019, de 500 mp, si o curte de joaca de 150 mp, gradinita ofera facilitati precum sali de clasa, dormitor, cabinet medical, grupuri sanitare si spatii special amenajate. Activitatile educative se concentreaza pe comunicare, dezvoltare personala, perspicacitate logico-matematica, psiho-motricitate, creativitate si cunoasterea mediului inconjurator. Curriculum-ul national este respectat, iar un program intensiv de studiu al limbii engleze este inclus zilnic. Meniul zilnic al copiilor, preparat in bucataria proprie, respecta igiena si ofera preparate sanatoase.

Acreditata conform ordinului nr. 3454 din 06.03.2020, gradinita urmeaza Curriculum-ul National pentru Invatamantul Prescolar. Dotata cu supraveghere video accesibila parintilor, ofera programe cu tarife diferite, inclusiv program scurt (07:30-12:30), normal (07:30-13:00) si prelungit (07:30-18:30), fiecare cu mese si activitati adecvate varstei copiilor.

Strada Vaselor 17A, Bucuresti, Sector 2
+4075.707.39.29/+4021.794.53.96
[email protected]

Gradinita Iepurasul cel Istet

Iepurasul cel Istet din Bucuresti, sector 2, str. Mihai Eminescu, ofera o cresa si gradinita intr-o cladire spatioasa, mobilata special pentru nevoile copiilor. Programul zilnic, de Luni pana Vineri, intre 07:00 si 20:00, se adapteaza nevoilor parintilor, inclusiv in vacante, cu exceptia zilelor libere legale. Oferind patru variante de program, institutia asigura mesele din bucataria proprie si include lectii de limba engleza zilnic. Cu o atentie deosebita la dezvoltarea individuala, cresa si gradinita incorporeaza activitati variate, precum educatie fizica si ore muzicale, in timp ce spatiile interioare si exterioare sunt concepute pentru a stimula imaginatia copiilor. Cu o bucatarie proprie ce respecta normele de igiena, meniul zilnic este stabilit in colaborare cu medicul pediatru, asigurand necesarul nutritional al copiilor.

Mihai Eminescu 179, sectorul 2, Bucuresti
0731 488 715/0722 121 779
[email protected]
gradinita-iepurasulcelistet.ro

Gradinita Super Start

Super Start este un centru educational amplasat intr-o locatie usor accesibila, dedicat copiilor prescolari intre 18 luni si 6 ani. Centrul ofera un spatiu generos, dotat cu sali de grup luminoase si moderne, organizate pe centre de interes pentru a stimula dezvoltarea limbajului, gandirii logice si creativitatii. Activitati recreative, jocuri, iesiri in aer liber si vizite la muzee sau teatre sunt integrate. Exista si o mini-salina pentru terapie salina si un cabinet medical pentru triaj si consiliere psiho-pedagogica, iar curtea ofera spatiu generos pentru joaca. Bucataria proprie respecta standardele, iar meniul este supervizat de medici. Programe flexibile cu tarife lunare diferite incepand de la 1200 lei si depasind 1800 lei.

Bd. Ferdinand I 156 Sector 2, Bucuresti
[email protected]
0720 528 738

Gradinita Dani’s Children

Gradinita Dani’s Children se concentreaza pe educarea copiilor intr-un mediu armonios, promovand prietenia si comportamentul manierat, pregatindu-i pentru viitoarea etapa a scolii. Situata avantajos in centrul Bucurestiului, pe o straduta linistita, gradinita dispune de un spatiu exterior generos (100mp) pentru activitati in aer liber. Dispune de 4 sali de clasa moderne, dotate cu materiale didactice si jucarii adaptate fiecarei grupe de varsta, intr-o vila cu 2 etaje si demisol, oferind clase luminoase si spatii ample, precum si curte si terasa pentru activitati in aer liber. Ofera un program bine structurat de predare a limbii engleze, inclus in pachetul de baza, desfasurat de 2 ori pe saptamana. Grupele sunt formate din 7-12 copii, adaptate particularitatilor de varsta si individuale.

Organizeaza diverse activitati extracurriculare, inclusiv spectacole de teatru si de circ, vizite la muzee si gradina zoologica, teatru lunar in gradinita, actiuni caritabile, plimbari, activitati recreative in aer liber, intreceri sportive, serbari, workshop-uri cu parintii si copiii, cursuri de parenting, excursii si tabere. Tarifele variaza in functie de program si incep de la 900 Ron/luna si pot ajunge si depasi 1200 Ron/luna.

Str. Silvestru, Nr. 42, Sector 2, Bucuresti
Puncte de reper: intersectia Bd. Dacia cu Calea Mosilor, Biserica Silvestru
0721.800.099

Gradinita Magica

Gradinita Magica ofera un mediu educativ de calitate, fiind dotata cu mobilier nou si spatii generoase, inclusiv sala de balet, sala de motricitate, si camera de muzica. Cu 5 sali de grupa luminoase si renovate, mobilierul ergonomic asigura confortul copiilor, cu inaltimi variabile adaptate varstei medii.  Gradinita dispune de bucatarie proprie, sala de balet, sala de sport, cabinet muzical si cabinet medical. Acreditata de Ministerul Educatiei Nationale conform OM nr 5484/2013, Gradinita Magica ofera lectii intensive de limba engleza si activitati sportive incluse in taxa lunara. Personalul calificat include profesori pentru invatamant prescolar si insotitori dedicati fiecarui grup. Evaluarile psiho-pedagogice periodice aduc un plus de atentie dezvoltarii fiecarui copil. Cu o bucatarie ce pregateste meniuri echilibrate si sanatoase saptamanal, Gradinita Magica ofera pachete flexibile de program, de la 08:00 la 19:00, cu taxe lunare variabile intre 2100 si 2300 de lei.

Strada Stefan Mihaileanu, Nr 33, Sector 2, Bucuresti
[email protected]
0765 221 341

Gradinita Castelino Baby

Gradinita privata Castelino Baby din Sectorul 2, Bucuresti, ofera un program acreditat ce se axeaza pe dezvoltarea personala a fiecarui copil si descoperirea potentialului sau cognitiv si creativ. Cu grupe organizate in functie de varsta si nivel de dezvoltare, activitatile sunt planificate cu grija si ghidate de cadre didactice specializate in educatia timpurie. Programul educational este adaptat nevoilor copiilor, concentrandu-se pe dezvoltarea lor holistica: cognitiva, sociala, emotionala si fizica. Oferta variata de programe educationale permite alegeri personalizate, cu preturi incepand de la 1680 lei lunar pentru programul scurt si ajungand la 2170 lei lunar pentru programul prelungit. Castelino Baby ofera astfel o paleta diversificata de optiuni, asigurand siguranta si dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Strada Prof. Ion Ursu, nr. 21, Sector 2, Bucuresti
0731 995 600
[email protected]

Gradinita Nemo

Gradinita Nemo, situata in sectorul 2, zona Manastirea Mosilor – Foisorul de Foc, se desfasoara intr-o vila noua, special conceputa pentru copii, echipata cu mobilier adaptat nevoilor micutilor. Spatiile mari si luminoase, bucataria proprie, sala de mese, curtea interioara si terasa amenajata ofera un mediu sigur si placut. Fiecare sala de clasa beneficiaza de grup sanitar propriu. Grupurile, compuse din maximum 20 de copii, sunt conduse de educatoare cu studii de specialitate si experienta in lucrul cu cei mici, insotite de o ingrijitoare. Tarifele incep de la 1450 lei in functie de program.

Str Calusei nr 41 sector 2 Bucuresti
0734 16 91 16
[email protected]

Gradinita Springfield Nursery School

Gradinita, acreditata de Ministerul Educatiei, adopta principiile English National Curriculum, oferind copiilor de peste 2 ani un program de educatie timpurie si prescolara in limba engleza. Concentrandu-se pe construirea comunitatii Springfield, gradinita promoveaza colaborarea dintre copii, parinti, profesori si societate pentru a oferi o educatie cuprinzatoare. Cu elevi din diverse nationalitati, institutia incurajeaza o mentalitate internationala si sarbatoreste diversitatea culturala, cultivand respectul pentru viata in toate formele ei. Prin aceste eforturi, gradinita devine un loc viabil pentru formarea unei generatii educate si deschise la diversitate.

Strada Soltuzului 10, sector 2, Bucuresti
0734710573 / 0721707879
[email protected]

Gradinita Kids’ World

Kids’ World Nursery School este o institutie de invatamant autorizata din Bucuresti, sectorul 2, specializata in programe de gradinita si after-school conform curriculumului britanic, inclusiv cursuri Cambridge pentru toate varstele. Toate activitatile sunt desfasurate in limba engleza si acopera o gama variata de arii curriculare si interese ale copiilor, de la activitati distractive la programe academice. Aceste activitati sunt concepute pentru a-i ajuta pe copii sa-si valorifice energia si sa o directioneze catre ceva productiv, avand un impact pozitiv asupra dezvoltarii cognitive, motorii, fizice, emotionale si mentale. Scoala ofera mai multe programe, cu tarife variind de la 295 EURO pentru un program scurt (8-12) pana la 395 EURO pentru un program extins (8-19). 

Bulevardul Basarabia nr.2
0771.242.641 / 0728.179.498

Gradinita Copiii Montessori

Gradinita Copiii Montessori, fondata in 2012, adopta pedagogia Montessori pentru a facilita dezvoltarea copiilor in ritmul lor propriu, subliniind importanta libertatii in paralel cu responsabilitatea. Institutia non-profit si non-formala este destinata copiilor cu varste intre 1,6 si 6 ani. Prin angajarea unui personal educativ instruit la standarde internationale ridicate, gradinita se alatura prestigioasei familii AMI (Association Montessori Internationale), fondata de Maria Montessori. Scopul acestei asociatii este sa pastreze mostenirea lui Montessori si sa continue viziunea ei asupra dezvoltarii umane de la nastere. Gradinita ofera un mediu propice in care copiii pot invata si creste intr-un mod armonios conform principiilor pedagogiei Montessori.

Str. Labirint nr 95, Sector 2, București
0721.204.642
[email protected]

Gradinita Diana

Gradinita cu Program Prelungit Diana se distinge prin cei 12 ani de experienta in domeniul educatiei prescolare, avand acreditare de la Ministerul Educatiei. Cu cadre didactice calificate si o abordare bazata pe educatie prin joc intr-un mediu cald si sigur, institutia isi propune sa pregateasca prescolarii pentru o societate dinamica. Prin curriculumul national completat cu lectii in limba engleza, gradinita ofera o varietate de activitati optionale precum pian, chitara, dans sportiv, pictura, teatru, sah, robotica, aikido, inot, limba franceza, limba germana, patinaj si, la cerere, logopedie. In plus, copiii beneficiaza de o alimentatie variata si sanatoasa. Cu o curte spatioasa si amenajata pentru toate varstele, inclusiv un spatiu verde si un loc de joaca, gradinita pune accent pe comunicare si intelegere, avand un medic specialist pediatru la dispozitia copiilor. Cu tarife incepand de la RON 1350/luna pana la RON 2150/luna, institutia se angajeaza sa ofere cheia catre o comunitate globala a viitorului prin transformarea informatiei in cunoastere.

Strada Arhitect Alexandru Savulescu, Nr.28, Sector 2, Bucuresti
(0040) 723 640 107
[email protected]

Gradinita Livada cu copii

Gradinita Livada cu Copii, situata in Sectorul 2 al Bucurestiului, adopta pedagogia Montessori pentru a sustine dezvoltarea armonioasa a copiilor in ritmul lor propriu. Cu trei directii principale de activitate, institutia ofera un cadru propice pentru descoperirea motivatiei intrinseci, un aspect esential pentru intreaga viata. In inima Bucurestiului, copiii beneficiaza de o copilarie sanatoasa, respectand un stil de viata apropiat de cel natural, incluzand joaca zilnica in aer liber, hrana curata si respectarea normelor de sanatate. Meniul echilibrat este elaborat in colaborare cu un medic specialist in nutritie. Gradinita accepta copii incepand cu varsta de 1 an si 6 luni, conform principiilor Montessori, care prevad grupe mixte de varsta. Tarifele pentru programul scurt variaza de la 6000 de euro/an, iar pentru programul lung de la 7000 de euro/an.

str. Toamnei, nr. 76-78, Sector 2, Bucuresti
(Zona Piata Gemeni, Mosilor, bd. Dacia, str. Mihai Eminescu)
0757.467.127/0721.204.642
[email protected]

Gradinita Pink Lemon

Gradinita Pink Lemon, fondata in 2007, este acreditata de ARACIP conform Ordinului de Ministru nr. 5205/11.09.2015, reevaluata in 2021, primind atestat pentru calitatea educatiei. Functionand intr-o vila cu un singur nivel, dispune de sali mari, luminoase si amenajate pentru prescolari, cu propria bucatarie si cabinet medical. Admitand copii intre 1,3 si 6 ani, curtea spatioasa este dedicata activitatilor in aer liber. Echipata cu interfon, sistem de alarma si monitorizare, dispune si de personal specializat si experimentat. Educatatoarele tinere, motivate si iubitoare, desfasoara activitati diverse, inclusiv in limba engleza si arta. Acreditata ARACIP pentru invatamantul traditional, adopta curriculumul aprobat de Ministerul Educatiei. Cu activitati extracurriculare precum Pink Day, targuri de handmade, serbari si tabere tematice, gradinita ofera meniuri variate si gustoase, concepute de medicul pediatru, la tarife cuprinse intre 1200 si peste 1600 lei/luna.

Str.Comanita nr.7, București, Sector 2
0722.639.892
[email protected]

Gradinite private in Sector 3, Bucuresti

Sectorul 3 din Bucuresti adaposteste o varietate de gradinite particulare, renumite pentru abordarea lor personalizata si angajamentul fata de dezvoltarea copiilor intr-un mediu sigur si stimulativ. Aceste institutii educationale ofera programe inovatoare, cadre didactice pasionate si o atentie deosebita acordata nevoilor individuale ale fiecarui copil. Iata cateva dintre cele mai bune gradinite private din Sectorul 3, Bucuresti:

Gradinita Dandi Kids

Dandi Kids ofera un mediu cald si plin de iubire pentru copiii cu varste intre 18 luni si 6 ani, avand ca viziune crearea unei “a doua case” unde acestia pot beneficia de cea mai buna educatie. Cu grupuri mici de maxim 10 copii, grupele sunt impartite in functie de varsta: mica (3-4 ani), mijlocie (4-5 ani), si mare (5-6 ani). Prin servicii educationale excelente, Dandi Kids promoveaza formarea si autonomia personala a copiilor, pregatindu-i pentru scoala si viata sociala. De asemenea, se pune accent pe un mod de viata sanatos, incluzand alimentatie echilibrata, activitati sportive si supraveghere continua din partea cadrelor didactice specializate. Dandi Kids ofera doua optiuni de program, unul scurt de la 1750 Lei si unul lung de la 1900 Lei.

Strada Rasovita, nr. 18, Sector 3, Zona Baba Novac – Titan
+40726758303
[email protected]

Gradinita Strumfisor

Gradinita Strumfisor, una dintre cele mai moderne gradinite private din sectorul 3, ofera servicii educationale la standarde europene, situandu-se in apropierea statiei de metrou Nicolae Grigorescu. Cu o suprafata de 640 mp pe 4 nivele, gradinita dispune de spatii amenajate pentru o educatie de calitate, inclusiv 4 sali de clasa, sala de mese, cabinet medical, sala de sport, vestiar, si spatiu pentru activitati optionale. Autorizata de A.R.A.C.I.P., gradinita formeaza grupe cu maxim 15 copii, impartite pe categorii de varsta, fiecare avand personal specializat, inclusiv profesor de limba engleza. Cu un program deschis pe tot parcursul anului, exceptand o saptamana de Craciun, o saptamana de Paste si doua saptamani vara (tabara si igienizare spatiu), gradinita ofera trei optiuni de program: scurt (7:30 – 12:00), mediu (7:30 – 12:30), si lung (7:30 – 19:00), la tarife de la 1400 LEI.

Stefania Preoteasa, Manager – 0744.70.92.37 (informatii si inscrieri)
Blvd. Nicolae Grigorescu nr.105 – 109, sector 3, Bucuresti
[email protected]

Gradinita Family Kids

Gradinita Family Kids, situata in Sectorul 3 al Bucurestiului, in proximitatea Mall Vitan, Timpuri Noi si Mihai Bravu, ofera un mediu de invatare stimulativ si atractiv pentru copii. Spatiul generos de 600 mp include o curte plina de vegetatie si 5 sali de clasa mobilate si dotate corespunzator. Spatiul de joaca exterior este generos, cu multa vegetatie si jucarii sigure si atractive. Activitatile recreative benefice dezvoltarii armonioase includ organizarea de expozitii, concursuri si schimburi de experienta cu alte gradinite si scoli. De asemenea, copiii beneficiaza de iesiri lunare la spectacole, vizite si excursii, contribuind astfel la experienta lor educationala si sociala. Family Kids reprezinta o gradinita de incredere, dedicata formarii si dezvoltarii optime a micilor invatacei.

Strada Mugur Mugurel Nr.21, Sector 3, Bucuresti
[email protected]
0723281551 / 0722565657

Gradinita Palatul Copiilor

Gradinita Palatul Copiilor, amplasata in Bucuresti, sectorul 3, pe str. Morilor nr. 19, in apropierea statiei de metrou Timpuri Noi (in spatele fostei fabrici Timpuri Noi), este autorizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, respectand standardele europene in colaborare cu ARACIP. Cu o echipa tanara, pasionata si experimentata in domeniul educational, gradinita ofera o educatie la standarde ridicate, folosind metode moderne de invatare. Profesionistii implicati emotional in lucrul cu copiii urmaresc sa creeze o lume de poveste, invatandu-i pe cei mici tainele vietii. Preturile variaza intre 1400 si pot depasi 1900 lei lunar. Spatiul de aproximativ 500 mp include 4 sali de activitati si dormitoare, 2 sali de masa, 2 sali de portionare a mesei, biblioteca, bucatarie proprie, cabinet metodic, cabinet medical, cabinet consiliere, 3 grupuri sanitare si o sala de 90 mp pentru activitati optionale, educatie fizica si evenimente.

Strada Morilor, nr. 19, Sector 3, Bucuresti
0740.673.742 / 031.425.16.35
[email protected]

Gradinita Castelul Fermecat

Gradinita Castelul Fermecat, situata pe Str. Drumul Murgului nr.32 in Bucuresti, Romania, ofera o pregatire comprehensiva pentru copii. Cu tarife cuprinse intre 1400 si pot depasi 1650 lei, gradinita se angajeaza sa ofere conditii optime de formare a personalitatii si pregatire adecvata pentru scoala si viata. Elevii sunt implicati activ in procesul de invatare, construindu-si cunostintele prin cooperare si dezbateri, facilitand exprimarea libera cu respect fata de opinia celuilalt. Gradinita promoveaza activitati optionale precum limba engleza, dansul modern si teatrul, precum si activitati extracurriculare cum ar fi expozitii, concursuri si schimburi de experienta cu alte institutii similare. Elevii beneficiaza de iesiri la spectacole, vizite, excursii si tabere, contribuind la dezvoltarea lor holistica si la acumularea de experiente variate.

Str. Drumul Murgului nr.32 (zona Dristor – Ramnicu Sarat)
Bucuresti ROMANIA
[email protected]
0745770001/(+4) 0752314458/0765957032

Gradinita Rasarit

Gradinita Rasarit, situata in Sector 3 langa Mall Vitan si metro Mihai Bravu, se angajeaza sa creeze un mediu cald si incluziv impreuna cu parintii si comunitatea. Echipa unita si armonioasa promoveaza comunicarea bazata pe incredere si sinceritate. Prin contact direct cu natura si aprecierea elementelor naturale in procesul educativ, se dezvolta o relatie profunda si sanatoasa cu mediul inconjurator. Gradinita incurajeaza un stil de viata sanatos prin alimentatie lacto-vegetariana, activitati in aer liber si exercitii de yoga pentru copii. Tarifele variaza intre 1200 si pot depasi 1600 RON, incluzand supraveghere medicala, vorbitori nativi de limbi straine si optionale precum povestiri terapeutice, yoga si cursuri de engleza. Servicii suplimentare includ consiliere familiala, seminarii despre parenting si evaluari individuale. De asemenea, gradinita ofera optiunea de a participa la activitati in padure.

Str. Foisorului 121 Sector 3
(zona Mall Vitan, metro Mihai Bravu)
031 437 31 84
0743161740
[email protected]

Gradinita Rita Veverita

Gradinita Rita Veverita  a fost infiintata in anul 2016, fiind acreditata in anul 2021 prin OMEN 4059/30.06.2021. Salile de clasa sunt echipate modern, conectate la internet si ofera o atmosfera relaxanta de invatare, cu mobilier, jucarii si materiale didactice adaptate varstei si standardelor educationale. Gradinita dispune de doua curti exterioare generoase, una dintre cele mai mari in Bucuresti, dotate cu diverse materiale si aparate de joaca pentru ca, indiferent de anotimp, copiii sa-si petreaca timpul in aer liber. Accesul in interior se face prin porti cu telecomanda, oferind diverse zone de joaca, inclusiv gazon, tartan si mobilier special, platforma betonata, scena pentru spectacole, gradina de legume si spatiu pentru joaca in nisip/pamant. Oferta educationala include cursuri de limba engleza, aritmetica mentala, Zumba Dance, sah (cu instructor specializat), dezvoltare personala, arta si creatie, precum si ateliere de bucatarie si decoratiuni. Activitatile extracurriculare includ teatru in gradinita, vizionarea spectacolelor de teatru, opera si balet, precum si diverse vizite tematice la fabrica de globuri, ferma animalelor, baza militara, iar elevii participa la tabere si excursii pentru o experienta educationala diversificata.

Intrarea Horbotei 12, sector 3, Bucuresti
0741 272 225 / 0752 137 297
[email protected]

Gradinita Micul Vorbaret

Gradinita Micul Vorbaret reprezinta un spatiu dedicat cresterii echilibrate a copiilor in primii ani de viata, focalizandu-se pe dezvoltarea socio-emotionala, cognitiva, psihomotorie, creativa si a limbajului. Cu personal specializat in educatie timpurie, oferind o alimentatie nutritiva si facilitand o adaptare blanda, inclusiv accesul parintilor cand este necesar, centrul devine o alegere excelenta pentru cei mici. Inscrierea in programul educational necesita o vizita la gradinita, incluzand o intalnire cu fondatoarea Elena Nedelcu, experta in educatie timpurie. Activitatile desfasurate in cadrul centrului au ca obiectiv facilitarea observarii si experimentarii mediului inconjurator, sustinand astfel dezvoltarea personalitatii si adaptarea la lumea din jur. Taxele lunare incep de la 1400 lei si pot ajunge pana la 2000 lei, variind in functie de serviciile oferite.

Str. Esarfei nr.37, Sector 3, Bucuresti
0770 531 561
[email protected]

Gradinita Little Princess

Gradinita Little Princess, amplasata intr-o locatie centrala intr-o cladire spatioasa, reprezinta un sustinator activ al integrarii copiilor in invatamantul prescolar. Cu o oferta educationala adaptata particularitatilor individuale si de varsta ale copiilor, gradinita acopera cerintele societatii moderne. Programul intensiv de limba engleza este livrat prin activitati interactive, precum jocuri, dans, muzica, teatru si materiale educationale. Costurile variaza intre 1600 si 2200 lei lunar. Gradinita se concentreaza pe stimularea dorintei si nevoii de cunoastere, miscare, explorare, joc si exprimare in forme variate, interventii educative care contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor inca de la o varsta timpurie.

Str. Popa Stoica Farcas, nr. 64-66, sector 3, Bucuresti
0756.070390/0744.321574/0744.703973
[email protected]

Gradinita ABCDino

Gradinita ABCdino din sectorul 6, acreditata conform Ordinului Ministrului Educatiei nr. 3626/19.06.2014, dispune de doua sedii. Chiparosului nr. 29 gazduieste activitatile pentru copiii cu varste intre 3 si 6 ani, oferind facilitati precum sali de clasa luminoase, dotate cu materiale didactice specifice, IQ board, jucarii, dormitor, sala de mese si biblioteca. La aceeasi adresa, nr. 31, este dedicat grupelor baby si anteprescolare, pentru cei cu varsta intre 1.5 si 3 ani, furnizand spatii de joaca si personal afectuos. Grupele de copii includ Grupa mini (2-3 ani), Gradinita (3-6/7 ani) cu trei subdiviziuni (mica, mijlocie, mare/pregatitoare) si un program After-school cu 10 elevi. Cateringul asigura mese echilibrate, cu meniu consultat de medic pediatru si specialist in nutritie. Echipa educationala, formata din director educativ, educatoare, asistent medical, ingrijitoare si profesori specializati, se angajeaza in educarea copiilor, oferind activitati conform Planului de Invatamant, optionale, extracurriculare si evaluari periodice, contribuind la dezvoltarea armonioasa a micutilor cu responsabilitate, profesionalism si devotament.

Str. Chiparosului nr. 31, Piata Alba Iulia, Sector 3, Bucuresti
0725.929.616/0745.397.739/ 0726.116.115
[email protected]

Gradinita Arlechino & Friends

Gradinita Arlechino&Friends se angajeaza sa creeze un mediu propice pentru invatare, asigurand un inceput solid in educatie prin dezvoltarea abilitatilor si imbogatirea cunostintelor. Structura include 5 sali de clasa, dintre care doua sunt special amenajate pentru grupele mini si mica, situate intr-un corp separat. In corpul principal, exista trei sali de grupa autorizate incepand cu anul scolar 2013-2014: grupa mare, mijlocie. Gradinita are acreditare conform OMEN 5190/31.08.2018. Inscrierea este posibila pe tot parcursul anului scolar, sub rezerva locurilor disponibile, iar numarul maxim de copii in grupele mica si mijlocie este de 13, iar in grupa mare este de 14. Vizitele parintilor se desfasoara la programare si ofera ocazia de a explora facilitatile si de a obtine detalii despre programul zilnic, curriculum si nutritia copiilor. Programul educational include activitati variate, cum ar fi educatia in limba engleza, limbaj, matematica, cunoasterea mediului, educatie pentru societate, educatie plastica, activitati practice, educatie fizica, muzica, printre altele. De asemenea, exista optiuni aditionale, precum cursuri de teatru, dans, karate si pian. Activitatile extracurriculare includ spectacole de teatru, vizite la muzee, spectacole de circ, plimbari in parc, excursii la gradina zoologica, tabere montane, clubul micilor bucatari si atelierul verde, adresand nevoilor si preferintelor individuale ale copiilor si parintilor. Tarifele se diferentiaza in functie de programul si activitatile optionale alese.

Str. Cezar Boliac nr. 22-24, sector 3, Bucuresti
326.05.84/0723.264.032/0749.028.820
[email protected]

Gradinita Bambi Step by Step

Gradinita Bambi, fondata in 2000 de Asociatia Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, reprezinta o initiativa unica in peisajul educational romanesc, promovand alternativa educationala Step by Step. Cu o oferta educationala adaptata copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 6/7 ani, institutia utilizeaza Curriculumul pentru educatia timpurie aprobat prin OM. Nr. 5233/01.09.2008. Gradinita Bambi se distinge prin incurajarea copiilor sa faca alegeri, sa-si exprime ideile creativ, sa se ajute reciproc si sa-si dezvolte abilitatile de gandire critica. Institutia dispune de 10 sali de grupa, dintre care 7 sunt dotate cu Statii de invatare interactive Smart Board, videoproiectoare si calculatoare, iar celelalte 3 cu laptopuri sau calculatoare. De asemenea, beneficiaza de facilitati precum sali multifunctionale, sala de mese, grupuri sanitare, vestiare, cabinet medical autorizat, teren de mini tenis, teren de sport, terasa pentru activitati in aer liber, birouri si un oficiu.  Programul standard este intre 8:30-12:30, iar cel prelungit intre 8:30-17:50, cu tarife de la 474 euro/luna ajungand la peste 6410 euro/luna, oferind o experienta educationala diversificata si adaptata nevoilor copiilor in dezvoltare.

Strada Ghe. Dem Teodorescu, nr.16 bis, Sector 3, Bucuresti
[email protected]
0741 237 654

Gradinita Just 4 Kids

Gradinita Just 4 Kids din Bucuresti, cea mai mare unitate privata de acest gen, se intinde pe o suprafata ultramoderna de peste 2000 mp, dispunand de 7 niveluri si facilitati variate. Cladirea include 19 sali de clasa, cabinet pentru limbi straine, consiliere psihologica, sala de pictura, ludoteca, science room, bucatarie profesional echipata, sala de mese, receptie, cabinet medical, biblioteca si 15 toalete adaptate pe categorii de varsta. Cu o sala de sport, vestiare, 2 locuri de joaca exterioare si interior, gradinita promoveaza dezvoltarea academica si fizica a copiilor. Planificand activitati educative, optionale si recreative, curriculum-ul este adaptat nevoilor de dezvoltare ale copiilor. Cu tarife cuprinse intre 1800 si 2500 lei/luna, gradinita functioneaza pe tot parcursul anului, oferind 11 grupe de prescolari structurate pe categorii de varsta, cu program intre 08:00 si 18:30, de luni pana vineri.

Strada Vantului,Nr.27, Sector 3, Bucuresti
[email protected]
0739.674.601

Gradinite private in Sector 4, Bucuresti

Sectorul 4 al Bucurestiului gazduieste o gama variata de institutii educationale, iar printre acestea se remarca gradinitele private, locuri special create pentru a oferi copiilor o experienta educationala unica si personalizata. Aceste oaze de invatare si joaca sunt pline de energie pozitiva si abordari inovatoare, transformand procesul de invatare intr-o aventura captivanta pentru cei mici.

Gradinita Dora

Gradinita Dora, situata in sectorul 4, functioneaza intr-o cladire moderna cu patru nivele, oferind facilitati precum grupuri sanitare specializate pentru copii in fiecare sala de grupa, bucatarie proprie, cabinet medical, sala de sport si transport cu firma licentiata. Incurajand dezvoltarea intelectuala si artistica a copiilor, gradinita organizeaza activitati ce promoveaza adaptarea in grupuri sociale. Fiecare sala este amenajata cu mobilier personalizat, inclusiv echipamente precum computere, DVD-uri si sisteme audio, contribuind la un mediu viu si colorat. In plus fata de programele normale, Gradinita Dora ofera cursuri specializate in arte, muzica, dans, sport, logopedie, teatru si limbi straine, cum ar fi Engleza si Germana, sustinand astfel si dezvoltarea personala a copiilor.

Str.Farului nr.3 sect.4 Bucuresti
740 156 885
[email protected]

Gradinita Let’s Play

Gradinita Let’s Play, situata in sectorul 4, ofera un program diversificat ce promoveaza dezvoltarea holistica a copiilor. Activitatile educationale, practice, artistice, sportive, ecologice si vizitele tematice contribuie la formarea integrala a micutilor. In cadrul gradinitei, sunt organizate evenimente tematice legate de sarbatori nationale si internationale, precum si de ritmurile naturii. Copiii au posibilitatea sa-si sarbatoreasca ziua de nastere alaturi de colegi. Cu preturi care pot ajunge pana la 1700 RON, gradinita ofera monitorizare video permanenta, spatii de joaca atat in interior, cat si in exterior, o bucatarie proprie si asistenta medicala pe toata durata programului. Aceste facilitati reflecta angajamentul gradinitei pentru siguranta, sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Strada Bailesti, nr. 54, Sector 4, Bucuresti
0773 390 215

Gradinita Elite

Gradinita Elite, amplasata in sectorul 4, in apropierea Parcului Carol, este acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, respectand programa Inspectoratului Scolar. Parintii pot superviza copiii prin camere de supraveghere online in fiecare sala, inclusiv in timpul mesei. Mancarea este pregatita zilnic in bucataria proprie, conform recomandarilor nutritionistului. Limba engleza si germana sunt integrate in activitatile zilnice. Evaluari periodice si informari obiective sunt oferite parintilor. Cu un psiholog clinician, psihoterapeut si logoped angajat, gradinita sprijina copiii cu nevoi speciale. Jucariile sunt alese cu atentie pentru dezvoltarea creativitatii, comunicarii si motricitatii. Grupurile Baby pentru copiii cu varste intre 1-3 ani asigura continuitatea educatiei la Gradinita Elite. Taxa de scolarizare incepe de la 1750 lei pe luna.

Strada Lanariei nr. 136 (langa Parcul Carol), Sector 4, Bucuresti
0766.687.691
[email protected]

Gradinita EuroKid

Gradinitele EuroKid din sectorul 4, Bucuresti, sunt acreditate de Ministerul Educatiei Nationale si se afla in cladiri moderne si vile cochete, in apropierea Parcului Tineretului. Acestea ofera facilitati precum sali de grupa pictate si modern mobilate, biblioteci, sali de mese, spatii de relaxare, grupuri sanitare, cabinete medicale, cabinet metodic, bucatarii si curti exterioare cu tartan si jucarii. Gradinita EuroKid se concentreaza pe educarea copiilor intr-un mediu sigur si stimulant, utilizand strategii didactice centrate pe individualizare, descoperire si cooperare. Accentul este pus pe dezvoltarea integrala a copilului, respectand ritmul propriu de evolutie si valorificandu-i potentialul fizic si psihic. Procesul educational promoveaza jocul ca activitate de baza si ofera oportunitati autentice de invatare prin descoperire. Tarifele variaza intre 1.650 RON/luna si 2.150 RON/luna.

[email protected]
0731.732.736
Str. Alunisului, Nr. 125, Bucuresti, Sector 4

0731.732.734
Str. Prasilei, Nr. 14, Bucuresti, Sector 4

Gradinita Paradisul Copiilor

Gradinita Paradisul Copiilor din sectorul 4 a primit acreditare conform ordinului Ministrului nr.3894/10.03.2011, avand recunoasterea expertilor de la Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP). Autorizata pentru desfasurarea procesului instructiv-educativ la nivelul prescolar, cu predare in limba romana si programe normal si prelungit, gradinita se gaseste intr-o locatie linistita, aproape de parcurile Carol si Tineretului, intr-o cladire moderna cu parter, etaj si mansarda.

Cu spatii interne de 300 mp si externe de 150 mp, gradinita este dotata cu facilitati deosebite, aprobate exclusiv pentru activitatile de educare si ingrijire a copiilor. Cu acces la Parcul Carol, copiii beneficiaza de un mediu propice pentru activitati recreative, in functie de vreme si program. Paradisul Copiilor ofera o atmosfera sigura si stimulanta pentru dezvoltarea armonioasa a micutilor, urmarind standardele nationale in procesul educativ.

Strada General Nicolae Haralambie, Nr. 38, sector 4, Bucuresti
0730007062
[email protected]

Gradinita Prichindel

Din anul 2000, Gradinita Particulara “Prichindel”, situata in zona Brancoveanu-Dr. Gazarului – Straja (in spatele spitalului Budimex) din sectorul 4, ofera servicii educationale de calitate pentru copiii cu varste intre 2 si 6 ani. Acreditata de ARACIP incepand cu anul 2009, gradinita se distinge prin echipa de cadre didactice ultracalificate, axata pe dezvoltarea integrala a copiilor. Curriculum-ul, centrat pe invatarea experientiala si studiul intensiv al limbii engleze cu metoda Oxford, pregateste copiii pentru scoala. Evenimente periodice precum “Open Days” faciliteaza interactiunea parintilor cu cadrele didactice, iar locatia convenabila ofera acces usor in zona mentionata. Cererile de inscriere se adreseaza conducerii gradinitei.

Str. Grigore-Voda nr.28, sector 4, Bucuresti
021-686.18.56 / 0745.022.748
[email protected]

Gradinita Big Smile

Gradinita Big Smile, fondata in 2009 si aprobata de Ministerul Educatiei Nationale, adopta o abordare a educatiei individualizate, adaptandu-se la aptitudinile si potentialul unic al fiecarui copil. Amplasata pe strada Cutitul de Argint nr. 74, gradinita dispune de o vila generoasa cu o curte de 250 mp si un spatiu de joaca special conceput. Bucataria proprie, avizata de Directia Sanitara Veterinara si Sanepid, ofera un meniu elaborat de un nutritionist. Parintii beneficiaza de acces la un sistem de supraveghere video. Cursurile de limba engleza, dezvoltare personala, sport si activitatile extrascolare sunt incluse in taxa. Varsta de admitere este de 1.7 ani, iar formarea grupelor tine cont de varsta copiilor. Fiecare grup include 12 copii (grupa baby) sau 15 copii in celelalte grupe, cu o educatoare calificata si un asistent de educator. Programul educational Big Smile acopera dezvoltarea emotionala, limbi straine, arta, muzica si sport, beneficiind de sprijinul educatoarelor calificate si a profesorilor specializati. Evaluari periodice, portofolii si o platforma online faciliteaza comunicarea si monitorizarea progresului. Procesul de admitere implica documente precum formularul de inscriere, copie a certificatului de nastere, carti de identitate ale parintilor, analize medicale si aviz medical. Tarifele variaza intre 2100 lei/luna si 2400 lei/luna, in functie de programul normal sau prelungit.

Str. Cutitul de argint nr.74, Sector: 4
0722.557.333
[email protected]

Gradinita Sapte ani

Gradinita “Sapte Ani” ofera un mediu educational modern si sigur, avand o curte de aproximativ 1000 de metri patrati amenajata cu pavele de cauciuc antitrauma. Acreditata conform OM nr. 4018 din 28.06.2013, institutia beneficiaza de o bucatarie proprie ce respecta normele sanitare pentru alimentatia publica. Cu o experienta de 10 ani in invatamantul privat, dispune de sase sali de grupa viu colorate si bine echipate, precum si de o clasa in aer liber amenajata cu materiale naturale. Sediul include grupe pentru copii cu varste intre 3 si 6 ani, avand un numar maxim de 15 copii per grupa. Tarifele incep de la 1100 si pot ajunge la peste 1300 de lei lunar, oferta include cursuri optionale gratuite, precum limba engleza zilnic, si activitati care stimuleaza dezvoltarea cognitiva si emotionala. Copiilor li se pun la dispozitie rechizite, materiale didactice, biblioteca, si jucarii educative. De asemenea, sunt disponibile optionale contra-cost, precum dans, inot, germana, pian, balet, modelaj, pictura, inteligenta logico-matematica, inteligenta emotionala si logopedie.

Str. Drumul Gilaului nr. 7E Berceni Sector: 4
0762.259.115/116/117
[email protected]

Gradinita Gargarita

Gradinita Gargarita, amplasata intr-o vila spatioasa pe parter si doua etaje, ofera un mediu educativ diversificat si sigur pentru copii. Fiecare etaj dispune de grupuri sanitare proprii si spatii de joaca adaptate varstei. Cu sali de clasa luminoase, terasa cu leagane si tobogan, cabinet medical si consiliere scolara, gradinita asigura un cadru propice dezvoltarii copiilor. Dotata cu o bucatarie moderna si meniul avizat de un medic nutritionist, gradinita promoveaza nutritia adecvata varstei. Evaluarea profilului intelectual si psihologic la intrarea in gradinita permite incadrarea in grupa potrivita, fiecare supravegheata de cadre didactice cu studii superioare. Obiectivul principal al Gradinitei Gargarita este sprijinirea parintilor in asigurarea unui nivel competitiv de educatie si pregatire. Cu un colectiv tanar si entuziast, format din educatori, psihologi, logopezi si medici pediatri, gradinita incurajeaza dezvoltarea personalitatii prin activitati variate: explorarea limbajului si a limbilor straine, activitati matematice, cunoasterea mediului inconjurator, educatie pentru societate, activitati muzicale si artistice, precum si experiente in aer liber si vizite culturale.

Strada Dumbraveni nr. 35 Sector 4, Bucuresti
[email protected]
[email protected]
0744 393.654

Gradinita BeMindful Kids

BeMindful Kids, un centru educational in sectorul 4 din sudul Bucurestiului, ofera un mediu linistit, inconjurat de natura, ideal pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor cu varste intre 1,6 si 6 ani. Cu grupe restranse, fiecare copil primeste atentia cuvenita si are oportunitatea de a-si exersa cunostintele intr-un cadru placut. Metoda BeMindful Kids integreaza invatarea prin cantec, muzica, miscare si activitati atat in interior, cat si in curtea frumos amenajata. Activitatile magice in vacanta si calatoriile virtuale prin jocuri completeaza experienta educationala. Echipa dedicata, avand studii si cursuri de specialitate, promoveaza o educatie blanda si personalizata, fara sistem de recompense. Copiii se simt speciali, iubiti si respectati. Inscrierile sunt deschise pe tot parcursul anului scolar, iar tarifele variaza intre 1210 lei/luna si peste 1500 lei/luna. Scopul centrului este formarea personalitatii copiilor prin dezvoltare fizica, intelectuala, creativa si moral-civica, pregatindu-i pentru etapele ulterioare ale prescolaritatii.

Str. Nicolae Florescu nr. 126, sector 4, Bucuresti
0775 259 518
[email protected]

Gradinita IQ-Est

Gradinita IQ-EST, situata in sectorul 4 din Bucuresti, ofera un mediu educational dedicat pregatirii optime a copiilor pentru scoala. Spatiul generos si salile de clasa luminoase sunt insotite de materiale didactice adecvate, subliniind angajamentul pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Echipa IQ-EST isi propune sa formeze competente si atitudini specifice varstei prescolare, acordand o atentie deosebita dezvoltarii cognitive. Curriculumul national ghideaza procesul educational, iar obiectivul este sa inglobeze competente de invatare esentiale. Cu tarife incepand de la 1500 lei pe luna pana la 1800 lei pe luna, gradinita ofera oportunitati de invatare sustinute de cadre didactice calificate si colaborari educationale de succes. IQ-EST invita parintii sa participe activ in aceasta experienta educativa in care fiecare detaliu contribuie la pregatirea solida a copiilor pentru viitorul lor scolar.

Strada Mariuca, nr. 40, Sector 4
0726 758 183
[email protected]

Gradinite private in Sector 5, Bucuresti

Sectorul 5 din Bucuresti ofera o gama variata de optiuni pentru educatia timpurie a copiilor, iar gradinitele particulare reprezinta o alegere populara pentru parintii care doresc o abordare personalizata si atentie individuala pentru micutii lor. Aceste institutii de invatamant timpuriu au devenit tot mai cautate, oferind un mediu sigur si stimulant pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Pentru a face alegerea mai usoara pentru parintii interesati, am intocmit o lista a celor mai bune gradinite private din Sectorul 5, Bucuresti.

Gradinita My Universe

Gradinita My Universe, situata in Cartierul Cotroceni, sector 5, Bucuresti, a fost o prezenta educativa semnificativa in comunitate timp de peste doua decenii. Cu o abordare axata pe copil, gradinita se angajeaza sa ofere un mediu in care fiecare copil sa se simta in siguranta. Echipa de profesori dedicata ofera programe personalizate care includ instruire dinamica si experiente de joaca atat in interior, cat si in aer liber. Curriculumul complex este conceput pentru a construi abilitati de viata, independenta, incredere si rezilienta, pregatind astfel copiii pentru succesul lor viitor si facilitand tranzitia catre scoala si societate. Gradinita My Universe se concentreaza pe dezvoltarea holistica a copiilor, inclusiv domeniile cognitiv, psihomotor si afectiv. Aceasta promoveaza abilitati de baza in limbaj, matematica si gandire stiintifica, incurajand gandirea creativa, rezolvarea problemelor si colaborarea in echipa.

Tarifele pentru serviciile gradinitei variaza intre €3000 si peste €5000 pe an scolar, oferind o optiune accesibila pentru parintii interesati de o educatie de calitate intr-un mediu sigur si iubitor pentru copiii lor.

Strada Costache Negri, Nr 9-11, Cartierul Cotroceni, sector 5, Bucuresti
[email protected]
0788.416.164 – Miss Maria

Gradinita Rainbow Kids

Gradinita Rainbow Kids, situata in Cotroceni langa parcul Izvor, functioneaza ca o institutie privata acreditata si autorizata incepand din 2005 (M.E.C. nr. 284 din 03.03.2005, O.M.E.N nr.24/25.11.2020). Misiunea acestei institutii este sa faciliteze dezvoltarea copiilor in perioada prescolara, punand accentul pe promovarea valorilor individuale ale fiecarui micut. Cu un corp didactic specializat, inclusiv educatoare cu pregatire in psihologie, si personal auxiliar dedicat (medic pediatru, consilier scolar, logoped), gradinita desfasoara activitati conforme cu programele Ministerului Educatiei si Cercetarii. Sub conceptul de educatie prin arta si joc, prioritatea este acordata diversitatii metodelor moderne de invatare, avand jocul ca fundament esential pentru o dezvoltare armonioasa.

Copiii, cu varste intre 18 luni si 7 ani, sunt distribuiti in grupe de varsta (baby, mica, mijlocie, mare), beneficiind de activitati tematice variate, inclusiv artistice, de miscare, creatie, cunoastere si activitati in aer liber. Acestea au ca scop socializarea, dezvoltarea autonomiei personale si pregatirea pentru viata sociala. Cu cadre didactice specializate si profesori pentru discipline precum limbi straine, arte, sport, muzica, gradinita ofera o gama completa de experiente educative. Tarifele variaza intre 1300 si peste 1800 de lei lunar.

Strada Ion Dragalina, nr 8, sector 5, București
0773 349 170
[email protected]

Gradinita Micul Lord

Gradinita privata Micul Lord ofera un mediu educational imbogatit de iubire si sustinere emotionala, concentrandu-se pe o invatare stimulativa printr-un program echilibrat, relevant si adaptat fiecarui copil. Educatia se desfasoara pe baza a patru principii fundamentale: recunoasterea unicitatii fiecarui copil si adaptarea ritmului sau de dezvoltare, incurajarea increderii si autonomiei intr-un mediu pozitiv, promovarea unei cresteri armonioase conform nevoilor individuale si consolidarea unui parteneriat solid intre parinti si educatori.

Intr-un mediu curat si ordonat, gradinita dispune de spatii educationale si facilitati auxiliare pentru a asigura confortul si siguranta copiilor. Activitatile extrascolare, precum excursiile, taberele si evenimentele culturale sau caritabile, sunt optionale si nu sunt incluse in taxa lunara, oferind oportunitati suplimentare pentru dezvoltarea si explorarea copiilor. Cu tarife cuprinse intre 2100 si peste 2500 lei lunar, Micul Lord ofera un meniu diversificat conceput de un medic nutritionist, adaptat la cerintele specifice ale fiecarui copil.

Gradinita Margeanului: Str. Lespezi, Nr. 4
Gradinita Cotroceni: Strada Doctor Louis Pasteur 18
0730 093 603

Gradinita Sfantul Andrei

Gradinita Sfantul Andrei adopta o abordare instructiv-educativa conforma cu curriculumul national romanesc, dar integreaza elemente performante din diverse alternative de invatamant. Aceasta se angajeaza in promovarea valorilor autentice pentru a dezvolta personalitati puternice la copiii sai, pregatindu-i pentru etapa scolara si pentru viata. Cu un accent pe nevoile individuale ale copiilor, gradinita utilizeaza un proces de predare-invatare-evaluare centrat pe acestia, adaptat la ritmul si stilul de invatare al fiecaruia. Evaluarea, conform normelor curriculumului national, se realizeaza cu documente avizate de MEC, acoperind atat evaluarea initiala, sumativa, cat si evaluarea continua pe toate ariile de stimulare si domeniile studiate la fiecare grupa de varsta. Gradinita Sf. Andrei ofera doua programe, normal (1.800 lei/luna) si prelungit (2.400 lei/luna), adaptate nevoilor familiilor si copiilor.

Strada Bulgarus nr 44 Sector 5,
Bucuresti
(Prelungirea Ghencea, intre Lukoil si Lidl)
021.311.68.23
0767.817.002
[email protected]

Gradinita Little Team

Gradinita Little Team, situata in sectorul 5, se remarca prin accentul pus pe calitatea serviciilor oferite. Cu tarife incepand de la 1.990 lei/luna pentru programul scurt si ajungand la 2.690 lei/luna pentru programul lung, aceasta institutie ofera programe profesionale de ingrijire si educatie pentru copii. Meniul variat si sanatos este elaborat de un medic pediatru, includand preparate delicioase precum produse bio la micul dejun, salata de fructe proaspete, smoothie cu lapte de orez sau migdale, legume fierte, precum si optiuni de carne de pui, curcan, peste sau vita. Gradinita Little Team promoveaza oportunitati nelimitate pentru cresterea, invatarea si imaginatia copiilor si este deschisa pe tot parcursul anului, cu exceptia perioadelor de sarbatori legale.

13 Septembrie 191, sector 5, Bucuresti
0799 774 767
[email protected]

Gradinita Adnan

Gradinita ADNAN 1, situata in sectorul 5, se distinge prin amplasarea sa intr-o vila moderna cu o suprafata utila de aproximativ 750 mp, intr-o zona linistita. Salile sunt echipate cu mobilier de calitate inalta, specific prescolarilor, pentru a crea un ambient sanatos si placut. Scopul principal al gradinitei este formarea unei personalitati armonioase, creative, si atasate valorilor nationale si europene la copiii prescolari. Prin aplicarea principiilor pedagogiei, gradinita asigura un cadru educational variat si performant, promovand un mediu cultural si educativ ideal pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Cu inceputul admiterii de la varsta de 1 an si 6 luni, copiii beneficiaza de ingrijire specializata si programe de educatie anteprescolara. Limba engleza se preda intensiv, iar hrana este pregatita in bucataria moderna a gradinitei. Dotata cu sala de pian, sala de sport si sala de spectacole, gradinita ADNAN 1 ofera un mediu propice dezvoltarii copiilor. Programul scurt este de 2200 lei/luna, iar cel prelungit de 2400 lei/luna.

Bucuresti, Intrarea Buturugeni nr.7 sector 5 (in zona Academia Militara-Panduri)
[email protected]
021 410 72 78
0744 606 010

Gradinita Alexandra Kids

Alexandra Kids este una dintre primele gradinite private infiintate in Romania, recunoscute de Ministerul Educatiei si Cercetarii si autorizate de Comisia de Evaluare si Acreditare a Invatamantului Preuniversitar. Dotata cu spatii de joaca speciale si o curte generoasa de 600 mp, gradinita ofera un mediu sigur pentru copii. Masa zilnica este pregatita conform meniurilor elaborate de un nutritionist, respectand necesarul caloric specific varstei fiecarui copil. Cu grupe de maximum 12 copii, se creeaza un climat intim, asigurandu-se acordarea unei atentii sporite fiecarui mic participant. Baza materiala diversificata completeaza desfasurarea activitatilor zilnice in conditii optime. Tarifele variabile, cuprinse intre 1400 LEI/luna si 2200 LEI/luna, ofera optiuni flexibile pentru parinti in functie de nevoile si preferintele lor.

Str.Petre Ispirescu Nr.69, Sector 5, Bucuresti
[email protected]
0722.151.836

Gradinite private in Sector 6, Bucuresti

Sectorul 6 al Bucurestiului gazduieste o varietate de gradinite private, oferind parintilor oportunitati diversificate pentru a-si alege institutia potrivita pentru educatia si dezvoltarea copiilor lor. In cautarea celor mai bune gradinite din zona, am investigat si identificat cateva optiuni foarte bune care se evidentiaza prin abordarea lor inovatoare, calitatea serviciilor oferite si angajamentul fata de dezvoltarea integrala a copiilor.

Gradinita MiRoKid’s World

Locatia de pe strada Miroslavei nr. 9, sector 6, Bucuresti, este un mediu primitoare, viu colorat si plin de caldura, perfect adaptat pentru cei mici. Cu o curte generoasa ce include un loc de joaca echipat cu doua tobogane, trei leagane, mese si alte facilitati mici, totul acoperit de pavele pentru siguranta maxima in timpul activitatilor. Exista, de asemenea, doua terase acoperite in aer liber, integrate in spatiul exterior pentru activitati desfasurate in aer liber, inclusiv petreceri speciale. Pentru o dezvoltare holistica, copiii au optiunea de a participa, cu consimtamantul parintilor, la cursuri optionale precum limba engleza, inot, dans, balet si activitati multisport. Aceasta locatie ofera un cadru diversificat si sigur pentru a sustine dezvoltarea copiilor intr-un mediu placut si educativ.

Str. Miroslavei nr 9 Bucuresti, Sector 6
40 756 199 161/40 767 331 173
[email protected]
[email protected]

Gradinita Degetica

In sectorul 6, in zona Drumul Taberei, se gaseste o gradinita Degetica acreditata de catre Ministerul Educatiei Nationale, care furnizeaza o varietate de activitati scolare si extracurriculare. Acestea includ studiul limbilor straine, dansuri, muzica, arte plastice, inot si ateliere de dezvoltare personala prin intermediul artelor. Parintii au posibilitatea de a monitoriza activitatile copiilor prin intermediul unui sistem de video online. Programul pe durata intregului an se ajusteaza in functie de necesitatile copiilor si ale parintilor, acoperind atat gradinita, cat si after-school-ul si scoala de vara. Cu servicii de supraveghere medicala si consiliere psiho-pedagogica, institutia promoveaza un program educational solid, aliniat la Curriculum-ul National al invatamantului prescolar. Gradinita pregateste copiii pentru adaptarea la cerintele sociale actuale, incurajand formarea unui sistem de valori sanatos si stimuland curiozitatea, cunoasterea, toleranta si respectul. Activa pe tot parcursul anului, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala si a unor situatii exceptionale, institutia ofera o etapa initiala de pregatire a copiilor pentru a dobandi competentele necesare in societate.

Strada Bolidului 6, Bucuresti 061344
0720 22 22 00
[email protected]

Gradinita Alba ca Zapada

Gradinita “Alba ca Zapada” a fost inaugurata pe 17 septembrie 2007 si a primit autorizatia prin Ordinul Ministerului Educatiei nr. 5438/23.09.2008, fiind ulterior acreditata conform Ordinului nr. 5703/10.09.2012. Cladirea, dispusa pe parter, etaj si mansarda, include 5 sali de grupa, cu functionalitate dubla, sala de clasa, dormitoare, holuri, bucatarie, cabinet medical, izolator, vestiar, grupuri sanitare, sala de masa si birou administrativ. Firma de paza si protectie monitorizeaza in mod constant unitatea. Parintii beneficiaza de acces permanent la activitatile desfasurate in institutie prin intermediul sistemului de supraveghere video. Transportul este disponibil la cerere, cu cost suplimentar. Gradinita asigura un mediu sigur si monitorizat pentru dezvoltarea si educatia copiilor.

Str. Cernisoara nr. 86 A, Militari, Sector: 6
Reper: Statia de autobus 178 Dezrobirii pe B-dul Uverturii (prima de la Teatrul Masca)
[email protected]
0723.79.39/0734.75.56.74/0767/ 37.08.25

Gradinita Internationala King George

Scoala Internationala King George ofera o educatie prescolara inovatoare, axata pe un curriculum britanic adaptat principiilor sistemului educational nordic. Programul se adreseaza copiilor cu varste intre 2 si 6 ani, avand predare in limba engleza sau germana. Educatia se desfasoara intr-un mediu indoor si outdoor, promovand libertatea de exprimare, coeziunea si starea de bine. Fiecare grupa beneficiaza de un profesor-educator si un asistent-educator, asigurandu-se asistenta psihopedagogica si supraveghere medicala constanta. In plus, scoala ofera 4 mese zilnice pregatite in bucataria proprie. Activitatile zilnice includ invatarea prin joaca, activitati liber-alese si programe scolare, iar comunicarile saptamanale tin parintii la curent cu progresul copiilor. Taxele anuale variaza intre 16.800 si 19.200 de lei, acoperind si activitati optionale precum cursuri de limbi straine, arte vizuale sau sport.

Str. Intrarea Capelei, nr. 9B Sector 6 – București
0761 880 643
[email protected]

Gradinita Castelul Voinicilor

Gradinita Castelul Voinicilor din Militari ofera o experienta vasta, bazata pe ani de activitate. Functionand intr-o cladire noua conform standardelor europene, este echipata cu un sistem de supraveghere video conectat la internet, permitand parintilor sa vada in timp real activitatile copiilor. Salile de clasa sunt personalizate pentru fiecare grupa de varsta, iar gradinita asigura asistenta medicala si psihologica zilnica, avand personal calificat de ingrijire. Transportul este disponibil conform unui program riguros, iar mancarea este preparata intr-o bucatarie proprie, respectand normele europene de igiena si supervizata de un medic nutritionist. Castelul Voinicilor functioneaza si in timpul vacantelor scolare, oferind un program variat cu activitati recreative specifice varstei. Preturile sunt de 1780 lei/luna pentru programul scurt si 2180 lei/luna pentru programul lung, iar in perioada 1 iulie – 1 septembrie, nu se percepe taxa de scolarizare, oferind copiilor doua saptamani de vacanta de vara la alegerea parintilor.

Str. Rosiori de Vede 12A, Sector 6, Bucuresti
(in Zona Militari – Gorjului)
0760 991977
[email protected]

Gradinita Discover Me

Gradinita Discover, situata in sectorul 6, ofera ingrijire si educatie copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani intr-un mediu securizant si prietenos. Spatiul cald si primitor permite copiilor sa se integreze usor, simtindu-se ca acasa. Programul de adaptare faciliteaza tranzitia blanda a celor mici la noul context de viata. Meniul sanatos si programul NUTRIKIDS promoveaza aprecierea pentru retetele sanatoase si invata copiii sa traiasca echilibrat. Curtea generoasa ofera un spatiu prietenos pentru recreere si activitati didactice, echipata cu jucarii adecvate. Salile de grupa dispun de mobilier si materiale didactice adaptate varstei, asigurand conditii optime pentru desfasurarea activitatilor educative. Gradinita Discover devine astfel a doua casa pentru copii, promovand o dezvoltare sanatoasa si fericita.

Str. Constantin Noica nr.120 Sector 6, Bucuresti
0747 774 809
[email protected]

Gradinita Clubul Buburuzelor

Clubul Buburuzelor furnizeaza servicii educationale intr-o locatie spatioasa de 540 m², dotata cu 5 sali de clasa, 4 grupuri sanitare, biblioteca si sala de sport cu videoproiector. Spatiile exterioare includ doua zone de joaca cu tartan, mobilier de gradina si jucarii dedicate copiilor. Gradinita dispune de o bucatarie proprie pentru servirea meselor, respectand standardele unei alimentatii sanatoase. Preturile sunt de 1800 RON pentru programul scurt si 2250 RON pentru programul lung. Clubul organizeaza activitati pentru copiii cu varste intre 1,3 ani si 6 ani, iar documentele necesare inscrierii includ fisa de inscriere, copii dupa certificatul de nastere si actele de identitate ale parintilor, fisa medicala completata de medic si copii dupa carnetul de vaccinari al copilului. Oferta educationala acopera comunicare, dezvoltarea limbajului, matematica, explorarea mediului, muzica, miscare, arte vizuale si activitati instructiv-educative, conform programului Ministerului Educatiei. Optionalele, cu cost suplimentar, includ karate, robotica, aritmetica mentala, actorie, dezvoltare personala si cursuri de limbi straine. Curriculumul se adapteaza varstei copiilor, acoperind teme precum educatie ecologica, pentru sanatate, limba engleza prin joc si cantece, bune maniere, traditii si educatie antreprenoriala.

Drumul Valea Danului Nr. 22 Bucuresti, Sector 6
[email protected]
0769 626 385/0766 634 420

Gradinita Wonderland

Gradinitele Wonderland, situate in Bucuresti, reprezinta institutii private, acreditate si autorizate, integrate in reteaua nationala de invatamant. Cu trei locatii moderne, dotate cu facilitati de ultima generatie, precum bucatarie proprie, sali spatioase, si zone de joaca interioare si exterioare, acestea ofera un mediu sigur, stimulativ si prietenos pentru copii. Cu programe care acopera necesitatile de dezvoltare a copilului, gradinitele Wonderland admit copii incepand de la varsta de 2 ani. Fara taxe suplimentare pentru suport educational, ele functioneaza pe tot parcursul anului, cu exceptia sarbatorilor legale. Familii cu doi copii beneficiaza de o reducere de 10% pe durata scolarizarii. In plus, Gradinita Wonderland 3 ofera un program After School. Activitatile curriculare, conform standardelor Ministerului Educatiei, vizeaza dezvoltarea integrala a copilului, in timp ce activitatile extracurriculare, derulate in colaborare cu alte institutii, extind orizontul de cunoastere al copiilor prin experiente variate si interesante.

Str. Valea Oltului nr. 25, Bucuresti, Sector 6
0762.000.920
[email protected]

Gradinita MiniME

MiniMe, o gradinita moderna situata in cartierul Militari, ofera o atmosfera placuta si destinsa, avand un personal calificat, rabdator si iubitor. Copiii sunt primiti intre orele 7.30-9.00, urmand o inviorare de dimineata intre 9.00-9.15, care imbina sportul si distractia. Micul dejun, servit intre 9.15-9.45, consta in preparate proaspete si sanatoase. Localizata aproape de metrou Pacii, gradinita este usor accesibila. MiniMe se concentreaza pe dezvoltarea fizica, sociala si emotionala a copiilor, incurajand integrarea in colectivitate si dorinta de invatare. Avand personal specializat, gradinita ofera o gama larga de optionale interactive, precum cursuri de limba engleza, muzica, aikido, zumba-dansuri, origami si cursuri de limbi straine. Cu minim opt copii inscrisi, aceste cursuri sunt sustinute de profesionisti si se bazeaza pe tehnici moderne. MiniMe isi propune sa educe copiii in spiritul dragostei pentru natura, respectand nevoile, ritmul si stilul de invatare al micutilor.

Str. Erou Serban Bogdan Stan, Nr.6, Militari, Sector 6
Reper: zona Apusului in apropierea intersectiei cu B-dul Iuliu Maniu
021.434.95.88/0727.789.209
[email protected]

Gradinita Guguta

Gradinita Guguta ofera un mediu flexibil si creativ, focalizat pe dezvoltarea aptitudinilor necesare integrarii in scoala si societate. Educatia prin joc si promovarea valorilor multiculturale sunt prioritare. Este un spatiu crucial pentru socializare si adaptarea copilului la mediul colectiv. Adaptarea poate dura pana la 6 luni, implicand atat copilul, cat si parintele, necesitand rabdare si empatie. Gradinita faciliteaza comunicarea cu parintii prin diverse canale, inclusiv telefon si WhatsApp direct cu educatoarea. Se transmit informatii zilnice precum programul activitatilor, meniul saptamanal si feedback-ul prin poze si video-uri. Biletul zilnic furnizeaza detalii despre alimentatie, somn si alte aspecte. Cu o curte amenajata special pentru activitati in aer liber si o cladire dotata cu 8 sali de grupa, 4 bai, cabinet medical, biblioteca si terasa generoasa, Gradinita Guguta ofera un mediu propice dezvoltarii copiilor intr-un context educational sustinut si adaptat.

Drumul Manastirea Sihastria, nr 11A, sector 6, Bucuresti
0769 256 924
[email protected]

Gradinita Art’ Alegria

Gradinita Art Alegria ofera un mediu sigur si stimulativ pentru prescolari. Cadrele didactice sunt implicate intr-un proces de invatare adaptat la interesele si nivelul de dezvoltare al copiilor. Prin preluarea sigura a copiilor de la scoala si servirea mesei de pranz in conditii igienice, gradinita promoveaza o educatie holistica. Activitatile recreative, atelierele pentru dezvoltare personala si clubul de lectura contribuie la stimularea creativitatii si dezvoltarea limbajului. Cu grupe adaptate la varstele copiilor, de la 1,5 ani la 5 ani, fiecare copil beneficiaza de un program educational extins sau scurt, inclusiv optionale precum dans, karate si art & craft. De asemenea, ofera un program de odihna, triaj zilnic si asistenta medicala, asigurand o educatie personalizata si sigura pentru fiecare micut. Preturile incep de la 1800 lei programul scurt si pot ajunge pana la peste 2000 program prelungit.

Intrarea Cascioarele, Sector 6
0736 163 236
[email protected]

Gradinita RoRo

Gradinita RoRo, situata in sectorul 6, se afla intr-o zona linistita si sigura, intr-o cladire noua de 600 mp (interior) si 800 mp (exterior). Dispune de trei parcuri/locuri de joaca, fiind amenajata conform standardelor inalte pentru activitati de gradinita. Ofera un pachet educational atractiv, inclus in taxa lunara, care acopera rechizite, materiale didactice, cursuri de limba engleza prin muzica si joc, activitati optionale, activitati extracurriculare, evenimente, participari la concursuri si proiecte. Serviciile includ consiliere psihologica si asistenta medicala zilnica, cu triaj la sosirea copiilor. Actele necesare pentru inscriere includ fisa de inscriere, contractul educational, copii ale CI/pasaportului parintilor, certificatului de nastere al copilului, carnetului de vaccinari si fisei medicale. 

Gradinita ofera trei programe: scurt (7.00 – 13.00) de la 1950 RON, normal (7.00 – 18.00) de la 2050 RON, si prelungit (7.00 – 19.00) de la 2150 RON. Activitatile optionale, precum limba engleza si tehnici de pictura, sunt predate de profesori cu experienta academica relevanta.

Strada Drumul Valea Argovei nr. 3-9
(intrare din Valea Furcii), Sector 6, Bucuresti
REPER: in spatele blocurilor Anghel Residence din Valea Oltului
0731.33.99.33 / 0735.55.05.00 / 0730.64.28.27
[email protected]

Gradinita Smiley Kindergarten

Gradinita Smiley Kindergarten, situata in apropierea Carrefour Orhideea, pe Strada Gabriel Cioran nr. 6, sector 6, ofera servicii complete de ingrijire si educatie pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani. Fondata in 2007 si autorizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii prin OM 1608/25.07.2007, gradinita a obtinut in 2012 acreditarea din partea Ministerului Educatiei Nationale prin OM nr. 5385/21.08.2012. Oferind servicii de calitate la standarde europene, gradinita dispune de spatii educationale moderne si dotari generoase. Cu o oferta variata de activitati extracurriculare adaptate preferintelor parintilor, gradinita faciliteaza contactul copiilor cu mediul extern si incurajeaza participarea activa, recreerea si joaca in natura. Beneficiind de supraveghere video, meniuri diversificate si asistenta medicala zilnica, gradinita pune accent pe servicii de calitate.

Programul afterschool, sustinut de invatatori de elita, promoveaza invatarea prin descoperire, unde copilul devine participant activ. Cluburile ofera activitati atractive desfasurate de profesori bine pregatiti, contribuind la o educatie conform standardelor europene in spatii moderne si bine dotate.

Strada Gabriel Cioran, Nr. 6. Sector 6
Reper: Carrefour Orhideea, Maternitatea Giulesti
0722.541.744
[email protected]

Gradinita Happy Planet Kids

Gradinita Happy Planet Kids a fost infiintata in 2001 si acreditata prin OM nr. 5654/2006, institutia de invatamant ofera un mediu educativ de calitate, evidentiat prin 12 sali de grupa, laborator informatica, bucatarie proprie, sala de sport, cabinet medical, si altele. Beneficiind de un spatiu generos, scoala promoveaza activitati diverse in limbile engleza si germana, cursuri de informatica, pian, muzica, sport, dans sportiv si pictura. Copiii sunt indrumati de educatoare cu experienta si studii specializate, iar curriculumul national pentru invatamant prescolar este integrat in procesul educativ. Programul de la 8:00 la 13:00, cu costul de 4500 euro/an scolar (450 euro/luna), include micul dejun, gustarea de la 11:00 si masa de pranz. Activitatile optionale, desfasurate cu profesori specializati, includ dans sportiv, multisport, pictura si pian (cu selectie de la varsta de 5 ani). De asemenea, exista sedinte de logopedie acolo unde este necesar. In plus, institutia ofera si optiunea unui program extins, intre orele 8:00 si 18:00, la un cost de 5250 euro/an scolar (525 euro/luna). Acest program include toate beneficiile variantei anterioare, extinzandu-le pentru a acoperi intregul interval orar, pana la ora 18:00.

Str. Lt. Col. C-tin Marinescu, nr. 17B, Sector 6
Reper: Zona Drumul Sarii
410.69.84
0722.319.863
[email protected]

Gradinita Marchengarten

Gradinita “Marchengarten” se dedica asigurarii dezvoltarii armonioase a copiilor, avand spatiu inchiriat conform normelor educationale si sanitare. Obiectivul principal consta in sprijinirea independentei si dezvoltarii capacitatii de decizie a copiilor, promovand construirea unei imagini de sine pozitive si puternice pentru a dezvolta increderea si respectul de sine. Cu doua nivele distincte, Gradinita abordeaza nivelul I (3-5 ani) cu accent pe socializare si nivelul II (5-6 ani) cu accent pe pregatirea pentru scoala. Activitatile educative urmeaza “Curriculumul pentru invatamantul prescolar”, conform M.Ed. N., aprobat prin O.M. nr.4694/02.08.2019. Costurile variaza intre 1150 lei si pot depasi 1800 lei, reflectand calitatea si diversitatea oferite in cadrul institutiei.

Str. G-ral Ioan Culcer, nr. 49, sectorul 6, Bucuresti
0744378796
[email protected]

Factori de care sa tii cont cand alegi o gradinita privata

Alegerea unei gradinite private pentru copilul tau este o decizie importanta si poate influenta in mod semnificativ dezvoltarea si binele acestuia. Iata cateva aspecte importante de luat in considerare atunci cand alegi o gradinita privata:

– Asigura-te ca gradinita are un curriculum adecvat varstei copilului tau.

– Investigheaza abordarea pedagogica a gradinitei. Poate fi axata pe joc, explorare sau pregatirea pentru scoala.

– Verifica calificarile si experienta personalului educational.

– Observa modul in care interactioneaza cu copiii si daca au o abordare prietenoasa si afectuoasa.

– Viziteaza spatiile de joaca, salile de clasa si alte facilitati.

– Asigura-te ca mediul este sigur, curat si stimulant pentru copii.

– O rata mica de profesori la elevi poate permite o atentie mai individualizata pentru fiecare copil.

– Afla despre activitatile extrascolare oferite si evenimentele speciale organizate in gradinita.

– Verifica cum este gestionata comunicarea intre parinti si personalul gradinitei.

– Implicarea parintilor in activitatile scolii poate contribui la o experienta mai bogata pentru copilul tau.

– Asigura-te ca gradinita are politici clare privind securitatea si bunastarea copiilor.

– Cere recomandari de la alti parinti sau cerceta recenziile online ale gradinitei.

– Verifica daca gradinita este acreditata sau licentiata de autoritatile competente.

– Analizeaza costurile si programul de functionare pentru a te asigura ca se potrivesc nevoilor si programului tau.

– Intelege valorile si filosofia gradinitei pentru a vedea daca se potriveste cu viziunea ta asupra educatiei copilului tau.

Alegerea unei gradinite private necesita o evaluare atenta a acestor factori pentru a asigura o experienta educationala pozitiva si stimulanta pentru copilul tau. Este recomandat sa vizitezi gradinita, sa vorbesti cu personalul si sa pui intrebari pentru a face cea mai buna alegere in functie de nevoile si valorile familiei tale.

Gradinitele private reprezinta o alegere crescuta pentru parintii preocupati de dezvoltarea copiilor lor. Fiecare sector gazduieste diverse institutii private, oferind o varietate de abordari pedagogice si medii moderne adaptate nevoilor micutilor. Aceste gradinite se disting prin accentul pus pe educatie, joc si explorare, construind o baza solida pentru viitorul copiilor. Implicarea activa a parintilor si atentia la dezvoltarea individuala contribuie la atmosfera personalizata a acestor institutii. Intr-un oras dinamic precum Bucurestiul, alegerea unei gradinite private poate reprezenta o decizie inteleapta pentru familiile in cautare de oportunitati educationale de calitate. Cu toate acestea, parintii ar trebui sa fie informati si sa selectioneze cu atentie gradinita potrivita.

Previous articleCele mai frumoase parcuri verzi din Bucuresti pentru familii cu copii (pe sectoare)
Next article100+ jocuri video pentru copii: o colectie adaptata varstei lor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here