(Autor: Sever Burlacu)

Dragi părinți și copii, cu mare bucurie și entuziasm vă invităm să descoperiți fascinantul univers al voleiului prin intermediul proiectului nostru inovator – Festivalul Baby Volley! Această inițiativă plină de energie și veselie oferă oportunitatea perfectă pentru cei mici să se implice într-un sport captivant și, în același timp, să își dezvolte abilitățile, să lege prietenii noi și să descopere bucuria competiției într-un stil de viață sănătos.

La sfârșitul anului trecut, Federația Română de Volei (FRV) a organizat cu succes a cincea ediție a evenimentului (pentru copii cu vârste între 7 și 9 ani), iar următorul festival va avea loc anul acesta, însă până vom stabili data desfășurării, vă povestim în continuare despre acest proiect, dar și despre oportunitatea fantastică pe care FRV o oferă copiilor cu vârste între 9 și 12 ani prin programul său de Minivolei.

Despre Proiectul Baby Volley

Scopul acestui proiect este de a promova voleiul în rândul copiilor din clasele primare. Dorim să extindem baza de selecție, să implementăm un program unitar de antrenamente și să implicăm copiii cu vârste între 7 și 9 ani în competiții pline de energie. Cu accent pe consolidarea procedeelor tehnice și a acțiunilor tactice, proiectul urmărește să stimuleze interesul pentru sportul de performanță și să contribuie la dezvoltarea pozitivă a caracterului și personalității fiecărui copil.

baby3.jpg

Călătoria Către Succes și Dezvoltare Personală

Proiectul Baby Volley își propune să faciliteze o călătorie a copiilor către succes și dezvoltare personală. Prin consolidarea procedeelor tehnice și a acțiunilor tactice însușite corect, copiii vor putea să-și valorifice abilitățile în competiții specifice jocului de volei. Pe lângă dezvoltarea caracterului, proiectul vizează formarea deprinderilor de organizare a timpului liber și încurajarea interesului pentru practicarea sportului de performanță.

Participarea Copiilor și Implicarea Profesorilor/Antrenorilor

Proiectul se adresează copiilor din ciclul primar, oferindu-le oportunitatea de a se implica activ într-un mediu distractiv și stimulant. În același timp, profesorii și antrenorii pasionați de volei sunt invitați să se alăture acestei inițiative, având șansa să contribuie la formarea viitorului voleibalist.

Ce Așteptări Avem?

Prin participarea la Baby Volley, dorim să vedem copii entuziasmați, plini de energie, să îi vedem făcându-și prieteni noi, experimentând bucuria competiției sănătoase și depășindu-și limitele emoționale pentru a-și valorifica potențialul motric și tehnico-tactic.

Minivoleiul: Poarta de Intrare în Lumea Fascinantă a Voleiului

FRV aduce laolaltă entuziasmul și jocul pentru a crea experiențe memorabile pentru cei mici. Programul de Minivolei este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani și reprezintă o modalitate inovatoare de a-i familiariza cu secretele acestui sport captivant.

baby6.jpg

De ce Minivoleiul?

Dezvoltare Holistică: Programul Minivolei se axează pe dezvoltarea armonioasă a copiilor, acordând atenție atât aspectelor tehnice ale jocului, cât și dezvoltării caracterului și abilităților sociale.

Mediu Educativ și Distracție: În cadrul antrenamentelor și activităților, copiii vor experimenta un mediu educațional și distractiv, menit să îi stimuleze să își descopere abilitățile și să își facă prieteni noi.

Pregătire pentru Competiții Viitoare: Minivoleiul nu este doar despre joacă, ci și despre pregătirea copiilor pentru eventuale competiții viitoare. Programul integrează elemente de competiție într-un mod adaptat vârstei și nivelului de dezvoltare al fiecărui copil.

De la Experiență la Performanță

Prin participarea la Minivolei, ne dorim:

Creșterea Bazei de Talente: Atragerea și angajarea unui număr crescut de copii în Minivolei pentru a consolida baza de selecție pentru viitor.

Dezvoltarea Competențelor Tehnice: Aplicarea și îmbunătățirea tehnicilor de volei într-un mod adaptat vârstei, astfel încât fiecare copil să poată să se bucure de progresul său.

Implicarea în Competiții: Încurajarea copiilor să se implice în competiții la nivel local sau regional, oferindu-le oportunități de a-și testa abilitățile și de a câștiga încredere în sine.

baby7.jpg

Ce Urmează?

Cu ediția următoare a Festivalului Baby Volley apropiindu-se, este momentul perfect pentru copiii cu vârste între 9 și 12 ani să se informeze și să se alăture Minivoleiului FRV. Oportunitățile de a explora lumea fascinantă a voleiului sunt la îndemâna lor, iar fiecare pas în această direcție reprezintă o călătorie către descoperire, dezvoltare și distracție.

Federația Română de Volei vă invită să faceți primul pas către aventura voleiului pentru copiii dumneavoastră, învățându-i să descopere, să joace și să crească în cadrul programului Minivolei. De la experiență la performanță, acesta este drumul pe care ne dorim să îl parcurgem împreună cu voi și cu cei mici.

Aflați mai multe accesând frvolei.ro, la paginile de campionat masculin/feminin – juniori, la categoria minivolei. Cu multă bucurie vă putem oferi informații despre cum vă puteți înscrie copilul la minivolei dacă accesați informațiile de contact de pe site-ul nostru.

Previous articleCele mai bune scoli din Bucuresti, clasificate pe sectoare
Next articleVoleiul – Jocul Vesel și Sănătos pentru Micuții Noștri!